Τρόποι αποστολής – παραλαβής

Τρόποι αποστολής – παραλαβής εμπορευμάτων

Τα εμπορεύματα παραδίδονται ή παραλαμβάνονται πάντα σε συσκευασία και κάποια απαιτούν συναρμολόγηση. Σε περίπτωση που είστε πελάτης λιανικής και επιθυμείτε συναρμολόγηση για παραλαβή από το κατάστημά μας, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον χρόνο παράδοσης και τυχόν χρέωση.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται σε 2 – 8 εργάσιμες ημέρες, αν και εφόσον τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και εξαρτάται από τον τόπο/τρόπο αποστολής της,  καθώς και  από τη άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Η παραγγελίας σας εκτελείται πάντα μετά την εξόφλησή της.

Ο χρόνος παραλαβής εμπορευμάτων όταν μεσολαβεί πρακτορείο μεταφοράς  ενδέχεται να τροποποιηθεί.

Το κόστος πρακτορείου επιβαρύνει τον αγοραστή σε κάθε περίπτωση.Τυχόν ζημιές στα προιόντα όταν μεσολαβεί πρακτορείο η εταιρία δεν φέρει ευθύνη σε καμία περίπτωση.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος που έχετε επιλέξει ή προϊόν που απαιτεί τροποποίηση ή ειδική κατασκευή, η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σταδιακά ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Τα προϊόντα επαγγελματικού εξοπλισμού λόγω ειδικών κατασκευών <χρώματα ξύλου-τεχνόδερμα-καραβόπανα-textline-pvc> απαιτούν περισσότερες ημέρες κατασκευής, ειδικά τα χειροποίητα Ελληνικά έπιπλα βιέννης έχουν παράδοση  έως και 30 εργάσιμες ημέρες.

Σημαντική ενημέρωση.

Έχουμε καταβάλει αρκετή προσπάθεια ώστε οι φωτογραφίες των προιόντων και τα χρώματα, να είναι πολύ κοντά στο φυσικό τους χρώμα.Δεν μπορούμε όμως να σας εγγυηθούμε ότι η ανάλυση των χρωμάτων της οθόνης σας αποδίδει όλα τα χρώματα με ακρίβεια.

Αττική

  • Με παραλαβή του πελάτη από το κατάστημά μας στη διεύθυνση 17ο χλμ. Λ. Μαραθώνος έναντι BP στη Παλλήνη. Ωράριο παραλαβών καθημερινά 10.00-19.00 και Σάββατο 10.00-14.00 και μετά από συνεννόηση.
  • Με υπηρεσία αποστολής κατ’οίκον κατόπιν συνεννόησης  κι εντός λεκανοπεδίου Αττικής, η αποστολή πραγματοποιείται από έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας και όχι με εταιρεία ταχυμεταφοράς(courier), με ανάλογη χρέωση.
  • Για απομακρυσμένες περιοχές του λεκανοπεδίου καθώς και εντός κέντρου της Αθήνας  (Μέγαρα, Βίλια, Σαλαμίνα, Αυλώνας, Ωρωπός, Ασπρόπυργος, Μαραθώνα, Λαύριο, Λαγονήσι και γύρω αυτών περιοχών)  η υπηρεσία αποστολής γίνεται κατόπιν συνεννόησης με μεταφορική εξωτερική εταιρεία και χρεώνεται ανάλογα.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, ηπειρωτική και νησιωτική αναλαμβάνουμε  την αποστολή έως τα πρακτορεία Αθηνών ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας <με το ανάλογο κόστος> Το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας έως τον πελάτη επιβαρύνει τον αγοραστή.

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει συγκεκριμένο πρακτορείο θα υπάρχει ανάλογη χρέωση.