Τρόποι αποστολής – παραλαβής

Τρόποι αποστολής – παραλαβής εμπορευμάτων

Τα εμπορεύματα παραδίδονται ή παραλαμβάνονται πάντα σε συσκευασία και απαιτούν συναρμολόγηση. Σε περίπτωση που είστε πελάτης λιανικής και επιθυμείτε δωρεάν συναρμολόγηση για παραλαβή από το κατάστημά μας, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον χρόνο παράδοσης.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται σε 2 – 6 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο/τρόπο αποστολής της και από τη άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος που έχετε επιλέξει , η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας αμέσως, προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Αττική

  • Με παραλαβή του πελάτη από το κατάστημά μας στη διεύθυνση 17ο χλμ. Λ.Μαραθώνος (και Δελφών) στη Παλλήνη. Ωράριο παραλαβών καθημερινά 10.00-19.00 και Σάββατο 10.00-14.00.
  • Με δωρεάν υπηρεσία αποστολής κατ’οίκον<κατόπιν συνεννοήσεως>κι εντός λεκανοπεδίου Αττικής.Για απόμακρες περιοχές του λεκανοπεδίου (Μέγαρα, Βίλια, Σαλαμίνα, Αυλώνας, Ωρωπός, Ασπρόπυργος, Μαραθώνας, Λαύριο, Λαγονήσι και γύρω αυτών περιοχών) η χρέωση διαφοροποιείται ανάλογα.
  • Η αποστολή γίνεται από έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας και όχι με εταιρεία ταχυμεταφοράς(courier)

Υπόλοιπη Ελλάδα

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, αναλαμβάνουμε δωρεάν την αποστολή έως τα πρακτορεία Αθηνών ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Το κόστος της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας επιβαρύνει τον πελάτη.