Πολιτική επιστροφών, ακύρωση παραγγελίας

Επιστροφές προϊόντων, ακύρωση παραγγελίας.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός  4 ημερών με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς.

Προυπόθεση είναι οι συσκευασίες των προϊόντων να μην έχουν ανοιχτεί.

Τα μεταφορικά επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους τα μεταφορικά επιβαρύνουν εμάς.

Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς

Δευτερα-Παρασκευή: 10:30 – 14:00

Σάββατο: 11:00 – 13:00

2130278203

2106032963

Ακύρωση παραγγελίας

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί μέσω προώθησης παραγγελίας σε κάποια προιόντα.Αν όμως επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας <εντός 3 ημερών> και περιλαμβάνει προϊόντα διαθέσιμα στις αποθήκες των προμηθευτών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, τότε ακυρώνετε χωρίς καμία επιβάρυνση. Αν όμως η διαδικασία αποστολής των προϊόντων βρίσκεται σε εξέλιξη,<πέραν των 3 ημερών> η δυνατότητα επιστροφής εξαρτάται από την πολιτική του εκάστοτε προμηθευτή για την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε κατά την επιλογή των προϊόντων σας από το τμήμα πωλήσεων στον αριθμό 2106032963. Σε περιπτώσεις που κάποιο προιόν δεν είναι διαθέσιμο και έχει ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής, ακύρωση παραγγελίας δε γίνετε δεκτή. Για κάθε δεκτή ακύρωση παραγγελίας, τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής των προϊόντων στον προμηθευτή επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, όπως διατάσεις, χρώματα,  δηλαδή προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται κατά παραγγελία του πελάτη, δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές εκτός αν πρόκειται για ελαττωματικά ή λανθασμένα προϊόντα.

Δικαίωμα αντικατάστασης

Η εταιρεία δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης με υπαιτιότητα αγοραστή. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας.

Αναλυτικός οδηγός επιστροφής προϊόντων

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολογίου και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος καθώς και των λοιπών εξαρτημάτων που βρίσκονται εντός της συσκευασίας.
Το είδος που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εντός της συσκευασίας και εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 10(δέκα) ημερών.Σε περίπτωση  που έχει εκδοθεί τιμολόγιο πώλησης, ο αγοραστής υποχρεούται να εκδώσει εκ νέου δελτίο αποστολής ώστε να αναγράφει τον σκοπό επιστροφής. Τα τυχόν έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη.

Σημείωση:

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας τα προιόντα, καθώς την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων καθώς και για το είδος για το οποίο έχετε παραγγείλει όπως και  το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.Για τον επαγγελματικό εξοπλισμό επιστροφές κατόπιν συνεννόησης.Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή μετρητών. Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, η εταιρεία θα επιστρέψει το ποσό μέσω της διαδικασίας που ορίζει η εκάστοτε τράπεζα(αφού ελεγχθεί  το προϊόν για τυχόν ελαττώματα).Σε περίπτωση αγοράς με έκδοση τιμολογίου, τα στοιχεία της κάρτας πρέπει να αντιστοιχούν με την επωνυμία του τιμολογίου.