Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών με την προσκόμιση του παραστατικού αγοράς.

Προυπόθεση είναι οι συσκευασίες των προϊόντων να μην έχουν ανοιχτεί.

Τα μεταφορικά επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους τα μεταφορικά επιβαρύνουν εμάς.

Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς

Δευτερα-Παρασκευή: 09:30 – 20:00

Σάββατο: 09:00 – 15:00

2130278203

2106032963

Δικαίωμα αντικατάστασης

Η εταιρεία δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας.

Αναλυτικός οδηγός επιστροφής προϊόντων

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολογίου και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος καθώς και των λοιπών εξαρτημάτων που βρίσκονται εντός της συσκευασίας.
Το είδος που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εντός της συσκευασίας και εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 10(δέκα) ημερών. Τα τυχόν έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη.

Σημείωση:

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.