Εταιρεία

τραπεζαρια

Εταιρία

Η αγάπη μας για το έπιπλο και το σπίτι, μας έκανε να ιδρύσουμε αυτή την εταιρία και λειτουργούμε με επιτυχία από το 1965!

Το πρώτο μας κατάστημα “Τραπέζι Καρέκλα…για κάθε χώρο!!!” ξεκίνησε με πολλή αγάπη ως οικογενειακή επιχείρηση και είχε τραπέζια και καρέκλες παντός τύπου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Κατόπιν η εμπιστοσύνη και η συνεχόμενα αυξανόμενη προτίμηση των πελατών μας, μας ώθησε να επεκταθούμε ακόμα περισσότερο. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε το δεύτερο κατάστημα μας το “ΤΡΑΠΕΖΟmania” όπου είναι ένας μεγάλος εκθεσιακός χώρος  που περιέχει έπιπλα εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου,και φυσικά <pet-friendly> όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε παρέα με τον τετράποδο φίλο σας.Τραπέζια, καρέκλες, σαλόνια, πολυθρόνες, σκαμπώ, ξαπλώστρες, ομπρέλες για οικιακή και επαγγελματική χρήση, σε ποικίλα σχέδια (μοντέρνα ή παραδοσιακά) και χρώματα. Επίσης, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε, σωστές υπεύθυνες λύσεις και προτάσεις για τον επαγγελματία καθώς εξοπλίζουμε καφετέριες, ξενοδοχεία, γραφεία, παιδότοπους, εστιατόρια, ταβέρνες, κα.Ελάτε να γνωριστούμε να δοκιμάσετε τα καθίσματα και τις καρέκλες που σας αρέσουν, και να βρούμε μαζί την κατάλληλη και οικονομικότερη λύση για το κατάστημά σας η την επιχείρησή σας.

τραπεζαρίες τραπέζια καρέκλες για κάθε χώρο

Γνωρίζοντας εκ των έσω και σε συνάρτηση καθημερινής έρευνας αγοράς και αναγκών που κάνουμε, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ύστερα από μια φορτισμένη μέρα στην δουλειά, για παράδειγμα, το μοναδικό μέρος που θέλουμε όλοι να επιστρέψουμε είναι το σπίτι μας το οποίο πρέπει να είναι ο δικός μας Παράδεισος Ηρεμίας και Χαλάρωσης! Αυτός είναι ο πρώτος μας και μοναδικός στόχος!

Η παροχή αίσθησης άνεσης, λειτουργικότητας και ομορφιάς στους πελάτες μας και έτσι πορευόμαστε και στην επιλογή των επίπλων όπου σας διαθέτουμε και ανανεώνουμε συνεχώς.

Η πολύχρονη επιτυχία μας στον χώρο οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό, εκτός από την αγάπη που έχουμε για την δουλειά μας, στην φιλοσοφία μας όσων αφορά την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, στις ανταγωνιστικές τιμές που κρατάμε για εσάς λόγο σταθερών-πολύχρονων συνεργασιών με τους προμηθευτές μας, αλλά πάνω από όλα η επιτυχία μας οφείλεται στην δική σας προτίμηση τόσα χρόνια!

Το χαμόγελό σας μας είναι αρκετό …  Σας ευχαριστούμε πολύ.